2006. november 19., vasárnap

Linkfelhő és pillangószív

Laptopfelhő - notebookpillangó

asus akku pillangó
Az Univerzumot egy pillangó álmodja, miközben egy laptop képernyőjére száll. Hímpora nem karcolja meg az érintőkijelzőt, de az asus laptop akkumulátor mégis leszáll. Pedig raktáron van töltő is, akku is, azonnal átvehető, kis pillangó, vedd át akár személyesen is a budapesti szaküzletben, ahol javítást is végeznek, címek: 1119 Budapest, Fehérvári út 55.
Átvehető: Megrendelés esetén 2 munkanap,  vagy ha nem repdesen a 11. kerületben, akkor gyere Angyalföldre: 1135 Budapest, Béke utca 9. A 13 kerületben atvehető: ma 9-13-ig. Helyben kicserélik az aksit, adnak hozzá univerzális töltőt a márkafüggetlen garancián túli notebookszervízben. Laptop akkumulátor csere:

Seo-verseny 2006

Bár most szinte egyáltalán nem volt időm foglalkozni ilyesmivel - mert szerver virtualizálást és honlap opptimalizálást dolgoztam - , a keresőoptimalizáló versenyekben egészen jól állok. A pillangószíves-versenyben 2.190.000 találatnál a Google-lista 5. helyre sorolja ezt az ingyenes domainemet: http://pillangosziv.try.hu/, a Blogspoton nyitott virtuális pillangószív-laptopom pedig a 9. Van három oldalam a második tízesben: pillangószív-kronológia, pillangószív-freeblog, pillangószív-címkelink, a harmadik táblára csak egy került fel: pillangószív szerver a NolBlogon, ellenben a 4. táblán 8 (!) címmel szereplek: pillangószív.4u.hu, pillangószív.hv, pillangószív-versenyoldalam, polgári pillangószív, pillangószív-időrend, pillangószív-profil, ukrán pillangószív, kárpáty pillangószív, és további öttel szereplek az ötödik táblán is: manzárd-blogtér-pillangószív, pillangószív.pa, pillangószív.at, pillangószív.kkt, a blogoló pillangószív.

A linkfelhő-verseny (amely díjazásos, tehát a versengő profik közt nemigen lehet esélyem) még csak nemrég indult, pár címet azért gyorsan belőttem ide is, és 334.000 találatból a napi napon a 9. helyen szereplek igazán még el sem készült linkfelhő-oldalammal, amely minden frissítésre most 3-3 aforizmámat "köpi ki". Továbbá ilyenek: http://linkfelho-linkfelho.try.hu/, http://ukrajna.net/linkfelhő/, ungparty pillangószív és linkfelhő. No és miért ne lennének még ilyenek is: Linkfelhő a Freeblogon, linkfelhő a NolBlogon.
No meg azt is kitaláltam, hogy ha már ennyire jól megy nekem a keresőoptimalizálás, akkor miért ne törnék be a Kárpátalja kifejezésre adott lista élmezőnyébe, így hát: ukrajna kárpátalja ungvár, lakás kiadó

Lakás és szerver bérlés

Kiadó bérlakás és bérelhető virtuális szervergép. Előbbi Ungváron, egyetlen darab, utóbbi Budapesten hatalmas választékban. Az ungvári háromszobás, a budapesti dedikált, dinamikus, fizikai, hibrid, felhő stb. A szolgáltatások igénybe vétele erkölcsi parancsra történik, így hazafias kötelesség is egyszersmind.

Linkfelhő és pillangószív keresőoptimalizáló verseny 2006 - 2007. Keresőmarketing: 2015-ös SEO-projekt: Kiadó lakás Ungváron, dedikált vps szerver bérlés Budapest.

Keresőmarketing


Nincsenek megjegyzések: