2006. november 19., vasárnap

Linkfelhő és pillangószív

Seo-verseny 2006

Bár most szinte egyáltalán nem volt időm foglalkozni ilyesmivel - mert szerver virtualizálást és honlap opptimalizálást dolgoztam - , a keresőoptimalizáló versenyekben egészen jól állok. A pillangószíves-versenyben 2.190.000 találatnál a Google-lista 5. helyre sorolja ezt az ingyenes domainemet: http://pillangosziv.try.hu/, a Blogspoton nyitott virtuális pillangószív-sms-em pedig a 9. Van három oldalam a második tízesben: pillangószív-kronológia, pillangószív-freeblog, pillangószív-címkelink, a harmadik táblára csak egy került fel: pillangószív szerver a NolBlogon, ellenben a 4. táblán 8 (!) címmel szereplek: pillangószív.4u.hu, pillangószív.hv, pillangószív-versenyoldalam, polgári pillangószív, pillangószív-időrend, pillangószív-profil, ukrán pillangószív, kárpáty pillangószív, és további öttel szereplek az ötödik táblán is: manzárd-blogtér-pillangószív, pillangószív.pa, pillangószív.at, pillangószív.kkt, a blogoló pillangószív.

A linkfelhő-verseny (amely díjazásos, tehát a versengő profik közt nemigen lehet esélyem) még csak nemrég indult, pár címet azért gyorsan belőttem ide is, és 334.000 találatból a napi napon a 9. helyen szereplek igazán még el sem készült linkfelhő-oldalammal, amely minden frissítésre most 3-3 aforizmámat "köpi ki". Továbbá ilyenek: http://linkfelho-linkfelho.try.hu/, http://ukrajna.net/linkfelhő/, ungparty pillangószív és linkfelhő. No és miért ne lennének még ilyenek is: Linkfelhő a Freeblogon, linkfelhő a NolBlogon.
No meg azt is kitaláltam, hogy ha már ennyire jól megy nekem a keresőoptimalizálás, akkor miért ne törnék be a Kárpátalja kifejezésre adott lista élmezőnyébe, így hát: ukrajna kárpátalja ungvár, lakás kiadó

Lakás és szerver bérlés

Kiadó bérlakás és bérelhető virtuális szervergép. Előbbi Ungváron, egyetlen darab, utóbbi Budapesten hatalmas választékban. Az ungvári háromszobás, a budapesti dedikált, dinamikus, fizikai, hibrid, felhő stb. A szolgáltatások igénybe vétele erkölcsi parancsra történik, így hazafias kötelesség is egyszersmind.

Linkfelhő és pillangószív keresőoptimalizáló verseny 2006 - 2007. Keresőmarketing: 2015-ös SEO-projekt: Kiadó lakás Ungváron, dedikált vps szerver bérlés Budapest.

Keresőmarketing


Nincsenek megjegyzések: