2006. november 26., vasárnap

Linkfelhő: ÖTÖDIK! - Pillangószív: ÖTÖDIK!

Seo-versenyek  2006

November első felében és közepén felváltva hol a Blogspoton vezetett pillangószívem, hol átirányított try.domainem, olykor pedig mindkettő szerepelt az első 10-ben, nem ritkán az 5. helyre is feljőve. Egy bő hete visszaesések voltak tapasztalhatók, leszorultam az első tábláról és a másodikon is csak 1-2 címem tudott megkapaszkodni. És bár most egyáltalán nem volt időm ezzel foglalkozni - kicsit a kedvem is elment az egésztől - mára újra nagyon jók lettek a helyezéseim. Éspedig (2.280.000 találatnál):
Közben elindult és zajlik egy másik erőpróba is, ezúttal már díjak is vannak. A linkfelhő-versenybe sokkal kisebb lelkesedéssel kapcsolódtam be, ennek ellenére ma azt látom, hogy itt is feljöttem - a sok profi között - az ötödik helyre.
  • 5. linkfelhő-linkfelhő.try.hu
  • 14. ukrajna.net - linkfelhő
  • 17. UngParty Linkfelhő
  • 26. Linkfelhő-Nolblog
  • 28. Freeblog-Linkfelhő
  • 30. blogtér-ungparty linkfelhő
Továbbá pedig: gondoltam, ha már ilyen jó vagyok a keresőmarketingben, akkor felhozom egy-egy oldalamat az Ungvár, Kárpátalja és Ukrajna találati listájára is. Az eredmény már látható: két első táblás és egy harmadik táblás cím...
Legfőbb újság pedig: decembertől alighanem ez lesz a főblogom:
Virtuális szerver BDK.BLOG.HU

Virtuális szerver bérlés 

2015-os keresőmarketing tuning a vps bérlés, szolgáltatás: szerverelhelyezés budapest, server hosting és virtuális szerver bérlés kulcsszavakkal:


Seo-verseny: Google helyezés javítása. Keresőmarketing: Virtuális szerver honlap optimalizálása 2015

Nincsenek megjegyzések: