Utánam a linkfelhő SMS!

Január 17-én sikeres virtuális öngyilkosságot hajtottam végre:

BéDéKá posztumusz

Utánam a linkfelhő!

Tegnaptól linkfelhőim sorában ez a blog került az élre. Igaz, hogy csak a 7., de korábbi favoritjaim mind átszorultak a második tízesbe. Most tehát:

Eredetileg itt felsorolásszereűen következtek a linkek, amelyek többsége más nem aktuális, a mögöttül lévő honlapok nagy rész megszűntek, mint ahogy a linkfelhő projekt is átalakult szerver projektté.

Innen most erre az oldalra mutat csupán keresőszavas szöveges anchor text-hivatkozás, vagys arra az optimalizált weboldalra, amelynek bevezető szövege így hangoz:

Szerverek elhelyezése, bérlése, VPS

A világhálós technológia akkor indult viharos fejlődésnek, amikor egyfelől a szélessávú elérés, másfelől a nagy kapacitású szervergépek megjelenése lehetővé tette a nagy volumenű adattárolást és adatforgalmat. Szervereszközt birtokolni valaha nagy kiváltságnak számított, később ez a lehetőség már a nagy és közepes vállalkozások számára is lehetővé vált, majd a kisvállalatok, sőt magánszemélyek számára is elérhető szolgáltatássá vált. Virtuális szerver felhő, linkfelhő, szerver.

BDK: Virtuális öngyilkosság: Ungvár, és ennek szerver kiegészítéseként a mindenkori szerver szuicid tulajdonlása manapság hétköznapi dolognak számít, más kérdés, hogy a legtöbb internetfelhasználónak nincs szüksége saját szerverre még az esetben sem, ha priván hpnlapokat, netán szervezeti egység weboldalát működteti. Ehhez bőségesen elegendő egy megfelelő opciókkal ellátott webtárhely. A privát szervergép szükséglete fokozott adatmennyiség, forgalom, kiemelt biztonság iránti igény vagy speciálisabb szoftverek futtatása esetében merül fel.
Adatbázis alapú tömeges sms küldés és virtuális szerver bérlés: Budapest. dedikált vps Szerverek elhelyezése, bérlése, hosting budapesti adatközpontban

Ideiglenes megosztási hivatkozás a scoop rendszerében redundáns erőforrással: 
virtualis-szerver-berles-vps-szolgaltatas-dedikalt-szerverek-hoszting

Nincsenek megjegyzések: