2008. április 13., vasárnap

Képek, Seonyár2008


Megjelentek a Seonyár2008-oldalak képei is a Google megfelelő találati listáján. Erről írtam egy posztot abban a blogomban, amelyik nem biztos, hogy holnap is meglesz még, mivel a nagy blogszolgáltatók néhány napja rendre-sorra törölték a verseny kedvéért létrehozott blogokat. Az enyém pillanatnyilag éppen létezik: Seonyár2008


Virtuális szerverek Budapest - SEO-Blog

Érdekesség: bár a Seonyár2008-versenyben nem vagyok benne az első tízben, aközben a keresőkifejezésre adott képtalálatok első táblájának második sorában ott virít az arcmásom... A képem ezen a versenyblogomon szerepel: Seonyár2008.
További érdekesség, hogy a harmadik sorban pedig egy saját kreációm, a "szocialista pillangószív" szerepel a pillangószív-versenyoldalamról, nyilván azért, mert arra az oldalra is kiraktam néhány seonyár linket, lásd: Seonyár2008. A pillangószív szóval egyébként sokkal jobban lehetett játszani, megmozgatta az ember fantáziáját, én is egy csomó ötlettel, privát vetélkedővel stb. álltam elő, ez a szomorú Seonyátr2008 azonban nem igazán indítja be az ember kreativitását. Így aztán leginkább a helyzetleíró oldalak és a linkelések maradnak.

Na és kedvenc módszerem: a keresztlinkek permutálása.

Nincsenek megjegyzések: