Virtuális élőlánc József Attila szobra körül

Volt egyszer egy keresőmarketing projekt - virtuális tiltakozás a Google-szervereken. Akcióm sikerrel végződött, az adott kulcsszavakkal honlapjaim tömegével lepték el a keresőtalálati oldalakat.

Balla D. Károly internetes akciója

Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen 

Magyar országgyűlési képviselők a budapesti Kossuth tér teljes átalakítására vonatkozó határozati javaslatot nyújtottak be. Elképzelésük törvényerőre emelkedése esetén vissza kellene állítani "a tér képzőművészeti arculatának 1944 előtti állapotát" - ez többek között az ott található közismert és közkedvelt József Attila-szobor eltávolítását is jelentené.

A magam módján ezúton internetes akció keretében indítom el tiltakozásomat az ellen, hogy a több mint 30 esztendeje „a rakodópart alsó kövén” békésen üldögélő kedves költőmet valamely idióta politikai felforgatótevékenység keretében méltó helyéről elmozdítsák.

December 3-áig teljes intenzitással folytatandó tiltakozó akciómnak azzal kívánok nyomatékot szerezni, hogy a Google keresőben publikációimmal elfoglalom a bizonyos keresőkérdésekre adódó találati listákat. Tervem: elérni azt, hogy javarészt e tiltakozás szövegei jelenjenek meg a következő keresőkifejezésekre:

  • virtuális élőlánc
  • élőlánc József Attila szobra körül
  • Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen
  • József Attila szobra

Akciómhoz bárki csatlakozhat, tiltakozásom szövegét és emblémáját szabadon terjeszti, népszerűsíti, megosztja vagy újraközölheti - roppant fontos, hogy mindez az oldalamra mutató link megadásával történjék (ha mód van szöveges link elhelyezésére, az a fentebb megadott keresőkifejezések valamelyike legyen!). Örömmel fogadok továbbá minden híradást, említést, akár csak egy puszta linket is. 

Oldalaimon időről időre beszámolok Google-eredményeimről, vagyis arról, élőláncom szemei megjelentek-e a találati oldalakon.

Az akció emblémája:


A tiltakozás kedvéért készült élőlánc-oldalak 2015-ban új funkciót kaptak: virtuális szerver kulcsszóval alkalmasnak mutatkoztak egy kis SEO-munkára: be is vontam őket sorra.

Virtuális szerver Budapest 

Akció a Google-szervereken: Virtuális élőlánc József Attila szobra körül. SEO-projekt: szerver bérlés és server hosting, felhő alapú szerverek, vps szolgáltatás

1 megjegyzés:

BDK írta...

A témával kapcsolatos frissebb hírek itt:

http://pillangosziv-pillangosziv.blogspot.com/