2015. augusztus 20., csütörtök

Új szerver-blog sms-optimalizálása

Virtuális szerver bérlés
Új szerver-blog: weboldal optimalizálás
Miközben hónapok óta nagyjából eredménytelenül igyekszem néhány kurrens kulcsszóval (szerver bélés, szerver hoszting) jó helyezésekhez juttani egy vállalkozás anyaoldalát, aközben könnyű kézzel két segédblogot laza optimalizálással sokkal nagyobb mértékben sikerült felfelé léptetnem a Google találati listán. Okát sejteni vélem, miért boldogulok ilyen nehezen a főoldallal: az okokat a website múltjában sejtem. A honlapra mutató nagyszámú katalóguslink minden bizonnyal valaha kiválthatta a Google Pingvin algoritmusának a haragját, legalábbis erre tudok abból következtetni, hogy hiába indul meg a szájt valamelyik kulcsszavas listán, hiába súgja azt a tapasztalatom, hogy a befektetett nagy munka megtartja a javuló tendenciát - ám 1-2 napi pozíciójavulás után a webhely visszaesik a korábbi pozícióba, olykor még kicsivel hátrább is kerül. Menet közben jöttem rá, hogy egy autó-bérlési SEO célprogram során szinte szóról szóra ugyanez történt.


Nem így a segédblog. Mivel egyáltalán nincsen múltja és mivel semmilyen üzleti érdeknek nem kellett megfeleltetni, mintegy kampányt indítva alaposan beSEÓztam és egy rövid, de erős linkoffenzivával szinte napok alatt közel olyan jó kulcsszavak pozíciókat szereztem számára, amilyeneket a főlapnál több havi munkával értem el: egy csoportos sms kampány sem lehetett volna eredményesebb. A szerver-blog persze nem öncél, ha valóban TOP helyezéseket szerez és meg is tarja azokat, akkor leginkább átirányító helyként fog működni.

Most mindenesetre figyelem, vajon nem mégis az erős konkurencia miatta, kb. ez első 10-be kerülésnél érezhető "zárás" miatt nem sikerül eddig jobb eredményt elérnem a fő weboldallal, és nem csupán a frissen indult honlapnak járó kezdeti lökés okozta a blog meglepően korai sikerét. A szakmai blogra egyébként a szöveget is én írtam, lassan valóban járatos leszek ebben a témában:

Szerver hosting - VPS szerver bérlés

Fizikai és virtuális szerverek bérbe vétele Budapest egyik legnagyobb adatközpontjában. Szervergépek elhelyezése, személyre szabott tarifacsomagok, online szervervezérlés okostelefonról.
Internet technológiai blog optimalizálása virtuális szerver hosting és VPS szerver bérlés és más szakmai kulcsszavakkal. Weboldal optimalizálás a Google helyezés javítás céljából. Új SEO célprogram kulcsszavai: vps bérlés, virtuális szerverek brlése és hosztingolása budapesten, weboldal optimalizálás, blog, sms kampány, szerver-blog optimalizálása a keresőmarketing eszközeivel,
marketingkampány - csoportos sms küldés

Nincsenek megjegyzések: