Zuhanypanel vásárlás, rendelés


Stresszoldás a zuhany alatt

Zuhanypanel vásárlás, rendelés

Korunk legnagyobb kihívása, hogy megbirkózzunk az információ hömpölygő áradatával, a folyamatos alkalmazkodás feszültségével és a krónikus időhiánnyal. Mindez komoly mennyiségű stresszt okoz a szervezetünknek napi szinten.

A stresszt ki kell oldani a fizikai testünkből és az agyunkból is, különben magas vérnyomáshoz vagy gyomorfekélyhez vezet.

Az időhiányból adódik, hogy pihenni, relaxálni is gyorsan és hatékonyan kell. Ezt adja meg nekünk a jól megválasztott zuhanypanel.


Mi az a zuhanypanel?


Hazánkban leginkább a hely szűkössége miatt váltotta fel a kádat a zuhanykabin, gondoljunk csak a lakótelepek fürdőszobáira. Azóta viszont előtérbe került a látvány (a zuhanypanelek gyönyörű kivitelezésűek is lehetnek, különféle anyagban és színekben), illetve a funkcionalitás.

Egyszerű zuhanyozáshoz a víz a zuhanyfejből jön, kicsi, közepes vagy nagy erősséggel, a beállított hőmérsékletben.

Ha zuhanypanelünk van, akkor a víz jöhet a fejünk fölül, oldalról, a lábunkra. Jöhet különböző erősségben a vízsugár. Kaphatunk zuhanyfürdőt, zuhatagfürdőt, vízesés élményt, gőzfürdőt.


A zuhanypanel stresszoldó hatásai


A víz önmagában tisztító, frissítő, keringés fokozó hatással van a testünkre. Pólusaink tágulnak, ami elősegíti a méregtelenítést is.

A hideg-meleg zuhany váltakozása javítja a bőrünk tónusát, feszességét, ráadásul jó érzést ad nekünk.

A fúvókákból a vízsugár célzottan, erősebben érkezik, ezzel masszírozva, dögönyözve az ember bőrét, a bőr alatti kötőszöveteket.

A meleg víz néhány perc alatt kioldja a vállakból a feszültséget, elsimítja a felszínes izomcsomókat.

A lezúduló meleg víz hatására a hátizmok feszültsége, keménysége is oldódhat.

A fejünk nagyon szereti a meleg vizet érezni. Ellazul tőle. A víz lazítja a feszülő bőrt, a stressztől fájó hajunkat. Pár perc után lassulnak a gondolataink, kienged a gyomorgörcs, talán még a folyton ökölbe szoruló kezünk is kienged lassan.

A meleg víz alatt kitágulnak az ereink, csökken a vérnyomásunk.

Zuhanypanel típustól függően választhatunk akár zuhatagfürdőt is, mellyel a vízesések alatti fürdőzés élményét varázsolhatjuk fürdőszobánkba, nyaralás élményt adva pár percig, ezzel is oldva a napi feszültséget, a hetek alatt összegyűjtött stresszt.

Miután a fülke zárt, alkalmas gőzfürdő kialakítására is. A gőzbe akár illóolajok is keverhetőek, a jól megválasztott illóolaj duplára növelheti a gyors stresszoldás hatását.


Összegezve: naponta feldolgozhatatlan mennyiségű stressz ér bennünket, ami betegségekhez vezet! A hidromasszázs zuhanypanel megadja nekünk a gyors lazítást, a vérnyomás csökkenését, a gondolataink lassulását, a napi szintű stresszoldást.

A zuhanykabin-szaniter.hu fürdőszoba webáruházban kiváló minőségű zuhanypanelek széles választékát találja! Válogasson kedvére különböző méretű és árfekvésű termékek között!

Nincsenek megjegyzések: