2006. november 26., vasárnap

Linkfelhő: ÖTÖDIK! - Pillangószív: ÖTÖDIK!

Seo-versenyek  2006

November első felében és közepén felváltva hol a Blogspoton vezetett pillangószívem, hol átirányított try.domainem, olykor pedig mindkettő szerepelt az első 10-ben, nem ritkán az 5. helyre is feljőve. Egy bő hete visszaesések voltak tapasztalhatók, leszorultam az első tábláról és a másodikon is csak 1-2 címem tudott megkapaszkodni. És bár most egyáltalán nem volt időm ezzel foglalkozni - kicsit a kedvem is elment az egésztől - mára újra nagyon jók lettek a helyezéseim. Éspedig (2.280.000 találatnál):
Közben elindult és zajlik egy másik erőpróba is, ezúttal már díjak is vannak. A linkfelhő-versenybe sokkal kisebb lelkesedéssel kapcsolódtam be, ennek ellenére ma azt látom, hogy itt is feljöttem - a sok profi között - az ötödik helyre.
  • 5. linkfelhő-linkfelhő.try.hu
  • 14. ukrajna.net - linkfelhő
  • 17. UngParty Linkfelhő
  • 26. Linkfelhő-Nolblog
  • 28. Freeblog-Linkfelhő
  • 30. blogtér-ungparty linkfelhő
Továbbá pedig: gondoltam, ha már ilyen jó vagyok a keresőmarketingben, akkor felhozom egy-egy oldalamat az Ungvár, Kárpátalja és Ukrajna találati listájára is. Az eredmény már látható: két első táblás és egy harmadik táblás cím...
Legfőbb újság pedig: decembertől alighanem ez lesz a főblogom:
Virtuális szerver BDK.BLOG.HU

Virtuális szerver bérlés 

2015-os keresőmarketing tuning a vps bérlés, szolgáltatás: szerverelhelyezés budapest, server hosting és virtuális szerver bérlés kulcsszavakkal:


Seo-verseny: Google helyezés javítása. Keresőmarketing: Virtuális szerver honlap optimalizálása 2015

2006. november 19., vasárnap

Linkfelhő és pillangószív

Seo-verseny 2006

Bár most szinte egyáltalán nem volt időm foglalkozni ilyesmivel - mert szerver virtualizálást és honlap opptimalizálást dolgoztam - , a keresőoptimalizáló versenyekben egészen jól állok. A pillangószíves-versenyben 2.190.000 találatnál a Google-lista 5. helyre sorolja ezt az ingyenes domainemet: http://pillangosziv.try.hu/, a Blogspoton nyitott virtuális pillangószív-sms-em pedig a 9. Van három oldalam a második tízesben: pillangószív-kronológia, pillangószív-freeblog, pillangószív-címkelink, a harmadik táblára csak egy került fel: pillangószív szerver a NolBlogon, ellenben a 4. táblán 8 (!) címmel szereplek: pillangószív.4u.hu, pillangószív.hv, pillangószív-versenyoldalam, polgári pillangószív, pillangószív-időrend, pillangószív-profil, ukrán pillangószív, kárpáty pillangószív, és további öttel szereplek az ötödik táblán is: manzárd-blogtér-pillangószív, pillangószív.pa, pillangószív.at, pillangószív.kkt, a blogoló pillangószív.

A linkfelhő-verseny (amely díjazásos, tehát a versengő profik közt nemigen lehet esélyem) még csak nemrég indult, pár címet azért gyorsan belőttem ide is, és 334.000 találatból a napi napon a 9. helyen szereplek igazán még el sem készült linkfelhő-oldalammal, amely minden frissítésre most 3-3 aforizmámat "köpi ki". Továbbá ilyenek: http://linkfelho-linkfelho.try.hu/, http://ukrajna.net/linkfelhő/, ungparty pillangószív és linkfelhő. No és miért ne lennének még ilyenek is: Linkfelhő a Freeblogon, linkfelhő a NolBlogon.
No meg azt is kitaláltam, hogy ha már ennyire jól megy nekem a keresőoptimalizálás, akkor miért ne törnék be a Kárpátalja kifejezésre adott lista élmezőnyébe, így hát: ukrajna kárpátalja ungvár, lakás kiadó

Lakás és szerver bérlés

Kiadó bérlakás és bérelhető virtuális szervergép. Előbbi Ungváron, egyetlen darab, utóbbi Budapesten hatalmas választékban. Az ungvári háromszobás, a budapesti dedikált, dinamikus, fizikai, hibrid, felhő stb. A szolgáltatások igénybe vétele erkölcsi parancsra történik, így hazafias kötelesség is egyszersmind.

Linkfelhő és pillangószív keresőoptimalizáló verseny 2006 - 2007. Keresőmarketing: 2015-ös SEO-projekt: Kiadó lakás Ungváron, dedikált vps szerver bérlés Budapest.

Keresőmarketing