2015. október 17., szombat

Inverteres klímaberendezés télre is

A klímaberendezés helyettesíti a melegítőt
Inverteres klímaberendezés
A pillangószárnyon beköszöntő tél első fagyos fuvallataira előkerülnek otthon a csavaros salgó polcokról különféle melegítők, hősugárzók. A fűtési rendszerek kiegészítése céljából érdemes különféle elektromos berendezések beszerzése, ilyen például az elektromos olajradiátor. Sok esetben azonban nincs elég hely a kamra salgópolcain, hogy nyáron ott tároljuk az időszaki fűtőtesteket. Célszerű ezért olyan klímaberendezés beszerzése, melynek a téli fűtés-kiegészítés mellett nyáron is hasznát vesszük. A dexion polcrendszer tehermentesítése csak egy szempont a sok közül, mivel a nyári légkondicionálás mellett, ha jól választunk, egy energiatakarékos téli fűtőberendezés boldog tulajdonosai is leszünk.
A tömeges sms kampányokban is reklámozott inverteres klímaberendezés a legjobb megoldás a lakások és házak klimatizálására. Néhány pontban így tudnánk ezt összefoglalni.
Sokkalta precízebb hőmérséklet-beállítást tesz lehetővé, mivel nem kapcsolja ki vagy be a készüléket, így nincs hőmérséklet ingadozás sem. Az emberek nagy része érzékeny az ilyesmire és fáradtság, valamint növekvő reakcióidők kísérhetik a jelenséget.
Csendesebb működést tesz lehetővé, hiszen a kültéri egység nagyon ritkán jár 100%-on vagy afelett. Az inverteres megoldással 5-120%-ig szabályozható a teljesítmény. A hangtalan működés miatt, akár éjszaka is nyugodtan üzemeltethetjük a lakásunkba, házunkba beszerelt klímaberendezést.
A bekapcsolási áramlökések sok helyen valóban lehetetlenné teszik a légkondicionálók telepítését, mivel a hálózat nem bírja el a hirtelen felvett áram teljesítményeket. Az inverteres klíma nem 100%-os fordulattal próbál meg elindulni. Minimális teljesítményfelvétellel képes az indulásra és a teljes felpörgetés csak ezután következik. Így a megoldás az indítási áramlökéseket is kiküszöböli, és természetesen nagyon költséghatékony. Összegezve, keressük meg a kamrában a csavaros salgó polcon a melegítőt és dobjuk ki. Vásároljunk inverteres klímaberendezést és mehet az sms küldés a rokonoknak a jó hírről.
Inverteres klímaberendezés télre is Inverteres klímaberendezések beszerzése a hagyományos melegítők helyett, hogy felszabadulhasson a salgópolc klímaberendezés, salgópolc, salgó polc, csavaros salgó polc, csavarmentes salgó polc, fűtés, légkondicionáló, inverteres klíma, 

Nincsenek megjegyzések: