Valós idejű beszédfordítót tesztel a skype


Azt is lefordítja, hogy Salgó polc
Skype fordító
Mindenkivel előfordult már, hogy felhívta mobiltelefonon, egy világcég idegen nyelven beszélő alkalmazottja és nem értette a vissza nem térő üzleti ajánlatot. Ilyenkor álmodoztunk arról, milyen jó is lenne, ha a mobiltelefon azonnal le is fordítaná a beszélgetést és a tömeges sms-t is. A régi fordítóprogramok, nem voltak tökéletesek. Speciális rendszereket kellett létrehozni. Azt a kifejezést például, hogy csavaros salgó polc, úgy fordították angolra, hogy Salgó screw shelf ami nem teljesen pontos.

A Skype most elindított translator (fordító) funkciója, hat nyelven fordít: angol, francia, német, olasz, kínai és spanyol. Megjegyzendő, hogy ehhez a szolgáltatáshoz nagyobb szerver teljesítményre van szükség, mint a tömeges sms küldés szervere vagy a Dexion salgó polc tervezéséhez összesen.

A „Skype Translator” beszédfelismerő és automatikus fordító funkciókban képes üzemelni. A program képes a tanulásra, ezért az idő múltával egyre tökéletesedik majd a beszéd és az sms küldés felismerése. A cég a közeljövőben bevezeti a szöveges sms üzenetek fordítását is, ezt ötven nyelven tervezik. Egyelőre Windows platformon működik a szolgáltatás, hogy szerveren mikor jelenik meg, az még nem ismert. Remélhetőleg a továbbfejlesztett programok és speciális rendszerek már pontosabban fogják fordítani a csavarmentes dexion salgó polc kifejezéseket.Google első hely a cél.

Skypeegy speciális rendszer, azonnali üzenetküldő szolgáltatás, mely lehetőséget nyújt videóhívások kezdeményezésére és bizonyos beállítások után tömeges sms küldésére is. A program tulajdonosa a Microsoft.

<< Kapcsolat a fenti linken. | Ha nem hallotta volna, valós idejű beszédfordítót és felismerőt tesztel a skype. A Microsoft Skype alkalmazás egy remek online fordító program, nagyon sok lehetőséggel és kiterjesztéssel.
 

Nincsenek megjegyzések: