Linkfelhő: pillangószív laptop

Szerver felhő Laptopra telepítése - Link felhő

laptop szerver - pillangószív
Használt laptopra telepíthetünk webszervert házi körülmények között és állandó internetkapcsolat mellett az ezen elhelyezett honlapok ugyanúgy elérhetővé tehetők a weben, semmint ha egy szolgáltató  tárhelyén futna. Az elérés biztonsága és állandósága persze közel sem ugyanolyan. Mint ahogy az elérési útvonal sem. 

Pillangószív - most ez az oldalam van az élen. Csináltam egy ilyet is: Linkfelhő. A linkfelhők versenyében mérsékelt odaadással veszek részt. A pillangószív-erőpróbába eleinte teljes gőzzel vetettem bele magamat, voltaképp jót játszottam, de a vége felé már nem igazán leltem benne örömömet. Ezt a linkfelhős újat meg már eleve úgy vállaltam fel, hogy csak minimális erőfeszítéseket teszek egy esetleges jó helyezés eléréséért. Eszemben sincs új ötleteket beáldozni, teljes rendszereket kiépíteni, hetente új link- és szerver felhő posztokat írni. Módszerem ezúttal jószerével a keresztlinkek révén történő pozíciószerzésre korlátozódik. Nem tudom, mennyire lehetek ebben eredményes, ez már valóban a profik játéka (komoly díjakért), de most is azt gondolom, egy kísérletet megér. És egy sör is mindig belefér.

A versenybe (egyelőre) ezekkel az oldalakkal neveztem be: Itt számos elavult kulcsszavas link megadása következett, a hivatkozásokat 2015-ben töröltem - linkfelhő az ungparty.net-en  az ukrajna.net-en ungparty.blogtér - nemcsak azért, mert a hivatkozott weboldalak többsége már nem volt elérhető, mivel például megszűnt a freeblog - , hanem azért is, mert új keresőmarketing projektbe kezdtem az alábbi hívószavakkal:

Szerver bérlés - felhő alapú szerverek 

vps szerver gép bérlés budapest
Linkfelhő - szerverfelhő

Az optimalizációs tuninghoz gyakorlatilag minden erőforrásomat fel kell használni, mert a szerveres kulcsszavakra nézvést igen kemény a konkurencia, ezért többek között a régebbi posztjaimat is egyfajta SEO-rehabilitáció alá vonva kapcsolom be a tevékenységbe, hogy például a támogatott weblap a virtuális szerver bérlés keywords első oldali Google-helyezést megszerezze. Adódik némi intertextualitás a felhőszerver - linkfelhő azonos szóelemei okán, így ésszerű, hogy ebből a blogból is küldjek megfelelő felhőzetű linktámogatást.

Persze a koncentráltan kulcsszavas linkucikkal csínján kell bánni, de hát a kreatív VPS-SEO nálam nem áll nehéz helyen:
  • google első hely a keresőben
  • direkt marketing üzenetküldés
  • sms szamizdat budapest felett 
  • ingyenes internetes tárhelyek - laptopszerviz
  • Linkfelhő és Pillanfószív - Laptop szerviz Budapest
Link felhő és Pillanfószív szerverfelhő honlap optimalizálása a kereatív Google keresőmarketing egyéni módszerrel történő alkalmazása mellett. VPS szerver bérlés Budapest legjobb szervertermében - link eső, linkfelhő, server hosting, pillangószív szerver, szerver felhő, google, keresőmarketing, google első hely

Nincsenek megjegyzések: