Új szerver-blog sms-optimalizálása

Google helyezés javítás

Az internetes tartalomkeresőben az organikus találati helyezések optimalizálása úgy valósítható meg, ha a honlap megfelelő voltán túl biztosítjuk a támogatói környezet hivatkozói hálózatát is szemantikus a linképítés révén. Így jön létre linképítéssel a webprofil,  melynek építése során az adott weboldalra külső helyekről mutatnak szöveges utalások; ezen a réven hatékonyan javíthatók a keresőtalálati helyezések a Google rendszerében, nő a forgalom.

Blog-honlap optimalizálása


Virtuális szerver, lenovo szerviz
Új szerver-blog: weboldal optimalizálás
Miközben hónapok óta nagyjából eredménytelenül igyekszem néhány kurrens kulcsszóval (szerver bélés, szerver hoszting, apple, lenovo és acer laptop szerviz budapest) jó helyezésekhez juttatni egy vállalkozás anyaoldalát, aközben könnyű kézzel két segédblogot laza optimalizálással sokkal nagyobb mértékben sikerült felfelé léptetnem a Google találati listán. Okát sejteni vélem, miért boldogulok ilyen nehezen a főoldallal: az okokat a website múltjában sejtem. A honlapra mutató nagyszámú katalóguslink minden bizonnyal valaha kiválthatta a Google Pingvin algoritmusának a haragját, legalábbis erre tudok abból következtetni, hogy hiába indul meg a szájt valamelyik kulcsszavas listán, hiába súgja azt a tapasztalatom, hogy a befektetett nagy munka megtartja a javuló tendenciát - ám 1-2 napi pozíciójavulás után a webhely visszaesik a korábbi pozícióba, olykor még kicsivel hátrább is kerül. Menet közben jöttem rá, hogy egy autó-bérlési SEO célprogram során szinte szóról szóra ugyanez történt. Az Apple MacBook veszélyt jelzett a szervizoldalon.

Apple laptop szerviz Budapest


Apple laptop szerviz Bp

Laptopok: Apple márkaszerviz Budapest

2018-ban a fenti cím által fedett kulcsszó került az érdeklődésem homlokterébe. Notebook javítás, alkatrész csere: kijelző, akkumulátor. De folytassuk a történetet:

Nem így a segédblog. Mivel egyáltalán nincsen múltja és mivel semmilyen üzleti érdeknek nem kellett megfeleltetni, mintegy kampányt indítva alaposan beSEÓztam és egy rövid, de erős linkoffenzivával szinte napok alatt közel olyan jó kulcsszavak pozíciókat szereztem számára, amilyeneket a főlapnál több havi munkával értem el: egy csoportos sms kampány sem lehetett volna eredményesebb. A szerviz-blog persze nem öncél, ha valóban TOP helyezéseket szerez a hordozható számítógépek weblapja és meg is tarja azokat, akkor leginkább átirányító helyként fog működni.

Most mindenesetre figyelem, vajon nem mégis az erős konkurencia miatta, kb. ez első 10-be kerülésnél érezhető "zárás" miatt nem sikerül eddig jobb eredményt elérnem a fő weboldallal, és nem csupán a frissen indult honlapnak járó kezdeti lökés okozta a blog meglepően korai sikerét. A szakmai blogra egyébként a szöveget is én írtam, lassan valóban járatos leszek ebben a témában:

Szerviz Budapest - VPS szerver bérlés

Fizikai és virtuális szerverek bérbe vétele Budapest egyik legnagyobb adatközpontjában. Szervergépek elhelyezése, személyre szabott tarifacsomagok, online szervervezérlés okostelefonról.
  • Szerverbérlés - VPS szerver hosting - SEO-link 
  • csoportos sms küldés - VPS szerver bérlés
  • Apple laptop szerviz Budapest: Google első hely

<< #vps hosting erre
    Internet technológiai blog optimalizálása virtuális szerver hosting és VPS szerver bérlés és más szakmai kulcsszavakkal, például: Apple notebook javítás Budapest. Weboldal optimalizálás a Google helyezés javítás céljából. Új SEO célprogram kulcsszavai: vps bérlés, virtuális szerverek brlése és hosztingolása budapesten, weboldal optimalizálás, blog, sms kampány, szerver-blog optimalizálása a keresőmarketing eszközeivel, laptop szerviz marketingkampány - csoportos sms küldés. Honlap optimalizálás: virtuális tartalom marketing,

    Nincsenek megjegyzések: