A „Drónozás” mint szórakozás - jó ajándék?

Apró helikopter
Küldi a drón a videó üzeneteket

Jó ajándék-e a drón? 

A drón remek ajándék lehet, de a választást befolyásolja az ajándékozott személyisége, érdeklődési köre, és a drónnal kapcsolatos céljai.

A drónrepülés egyedülálló perspektívát nyújt a világra, lenyűgöző fotókat és videókat készíthet, és óriási móka lehet vele repülni.

A drónok hobbi célra (fotózás, videózás, repülés), de professzionális célokra is használhatóak (mezőgazdaság, építészet, térképészet, stb.).

Számos drónmodell elérhető a piacon, a kedvező árú belépő szintű modellektől a professzionális, csúcstechnológiás eszközökig.

A drón remek ajándék lehet, de a választást alaposan át kell gondolni. Fontos figyelembe venni az ajándékozott személyiségét, érdeklődési körét, és a drónnal kapcsolatos céljait.

Dolgozz drónnal

Vegyünk olcsó drónt és szórakozzunk. Jobb, mint egy pókerjátszma? Újabban rendkívül népszerűek a kamerával felszerelt apró drónok.

Olcsóbbnak mondott apró járművekkel is készíthetünk jó minőségű képeket, melyeket felhasználhatnak sok szakma művelői. Egyes drónokat mobiltelefonnal, okostelefonnal is irányíthatunk, a készített felvételeket azonnal továbbküldhetjük akár csoportos sms küldés formájában, így a hírekhez „livetime” hozzájuthat bárki. A legkisebb drónok az ún. „pillangószív” kopterek nagy számban, akár Arvisura formációban is képesek repülni. 

A legolcsóbb, de még használható drón kategóriába tartozik például a WL Toys V959 csatlakoztatható kamerás drón. A most kapható repülő eszközök között az egyik legjobb típus, amely akár 6-8 percig is képes videót közvetítve repülni. Ha ezt választja, nem fog a Salgópolcon porosodni. 

Értékes szakmai olvasmányokat találunk a raktárok csavaros salgó polcain a Hubsan X4H107C beépített kamerás drónról. A gép teljesen összeszerelt formában érkezik, a megbízható csomagküldő technológiák segítségével. Ha a drónt ShockWatch matricával ellátott csomagolásban rendeljük, akkor azonnal sms üzenetet kapunk, ha a csomagolás rendszerében sérülés lépne fel. 

Sok optimalizált, link épített weboldal foglalkozik az UDI U818A kamerás drónnal. A védőkerettel ellátott apró gép úgy tudja felmérni az esetleges raktártüzeket, hogy nem okoz sérülést a csavaros salgópolc rendszerekben. A raktár és lakástüzek védőberendezéseinek kiegészítéseként hasznosítható.

 A „Drónozás” jobb mint sok másdolog,  mint szórakozás és klassz. Az olcsón megvásárolható  profi kivitelű drónokat is profin tudjuk használni, akár benn akár kinn,  nem kell a csavaros salgó polcon porosodniuk vagy rozsdásodniuk. Sok szó esik mostanában a drón, dron, salgó polc, csoportos sms küldés, csavaros salgó polc, ShockWatch

Nincsenek megjegyzések: