Sör-Beton

A sörbet ismert édességféle. De mi lehet a sörbeton? nyilvánvalóan az olyan beton, amelyet számos krigli sör elfogyasztása mellett kevertek, öntöttek, vágtak és fúrtak erre érdemes férfiak, akik nem csupán a munka iránti csillapíthatatlan szomjat ismerik.

Nálam más vonatkozás hozta össze a seritalt a beton-technológiával. Nem is gondolnád, mennyire egybeillenek ezek, ha az ember egy kis arvisurát öblít közibük csak úgy bele a pacekba. Aki látott már Kárpátalján sörisszákat keresőoptimalizálni, az tudja, milyen SEOzásról beszélek.



Nevezetesen arról, hogy aktuális keresőmarketing-munkámat ezen a tavaszon ez a két fogalom határozza meg, lévén egyfelől betonvágás és falfúrás terén jeleskedő vállalkozás honlapját volt szerencsém előbb elkészíteni majd optimalizálni (egyelőre számomra is meglepően jó eredménnyel), másfelől a sör számos remek fajtáját kínáló webshop áll SEO-szárnyaim alatt. Ha a betonozás nem is számít igazán testemhez álló feladatnak (de azért virtuálisan ennek a kihívásnak is megfelelni látszom), de a sörök aztán cseppet sem idegenek tőlem, sőt, utóbbi időben nem is igen tudok mást meginni. Na jó, a konyak kivétel. Viszont sem a sört, sem a konyakot nem szeretem annyira, mint a seót. Úgy tűnik, ennek a szenvedélyemnek mostanság épp elégszer lesz módom hódolni. Annál is inkább, hogy egy újabb projekt is kinéz nekem bérautó és szerver bérlés budapesti relációjában. Ha az beüt, életem legnehezebb keresőmarketing munkája lesz, a linképítés minden fortélyát elő kell majd bányásznom kútfejemből. De hát van-e ennél jobb elfoglaltság? 

Sör-Beton: bérautó és szerver bérlés Budapesten. Google keresőmarketing, linképítés betonvágás,  sör, virtuális szerver bérlés

Nincsenek megjegyzések: