Laptop töltő választék Budapesten

Laptop töltő csatlakozó
Csak eredeti Asus laptop töltőt vásárolj
Hogyan választhatok új laptop töltőt?


A legtöbb laptop átlagosan három órán keresztül képes akkumulátorról működni. A noteszgép autonóm üzem-ideje sokban függ a használat intenzitásától és a futtatott programok rendszerigényétől. A hosszabb munkához egy külső elektromos hálózatra csatlakoztatható nagy teljesítményű áramforrásra, a 230 voltos hálózati váltóáramot a szükséges, modelltől függően 12-30 voltos (leggyakrabban 19 V-os) egyenárammá átalakító AC/DC adapterre vagy más szóval laptoptöltőre van szükség.


Laptop töltő vásárlása


Elsősorban vegyük figyelembe, hogy a laptop energiaellátása az egész rendszer és hardver biztonságának és biztonságos működésének kulcsa, ezért lehetőleg jó minőségű, eredeti töltőt vásárolj. A Kínában gyártott, olcsó utánzatok olcsósága abban rejlik, hogy nem építik beléjük a szükséges biztonsági elektronikát, biztosítékot. Utángyártott notebook töltőt csak laptop szervizben szabad vásárolni, ahol a bolt garanciát vállal a hardverre.

A gyengébb minőségű utánzatok nem megfelelő szigetelésű és teljesítményű elektromos huzalok felhasználásával készül, ezért fokozottan tűz és balesetveszélyes is lehet.

A hardvergyártók néhány modell esetében speciális védelmet építettek a laptopba és a töltőbe, ezért csak a speciálisan a gép számára gyártott laptop töltővel tölthető a mobil számítógép akkumulátora.

A laptop töltő csatlakozója


A notebook töltő csatlakozójának számtalan típusa létezik. A csatlakozó formájának változtatásával nem csak a márkahűség a cél a laptop gyártóknál, de így elvileg elkerülhető, hogy nagyobb áramerősségű töltőt csatlakoztatva tönkre tegyük a laptopot.


A laptop töltő vásárlásakor a különböző paraméterek figyelembevételével, tökéletesen megegyező modellt kell választani. A legegyszerűbb megoldás, ha a készüléket beviszed a laptop szervizbe Budapesten, ahol a szakemberek kiválasztják a tökéletesen megfelelő AC adapter típust, amire szükséged van. Budapesten a használt notebook akkumulátor töltő vásárlása a megfelelő paraméterek figyelembevételével történik.

Notebook szervíz Bp - Tartalommarkrting

A laptop töltő vásárlásakor a  budapesti hardver szerviz szakemberei tudnak megfelelő tanácsokat adni, hogy minőségi árut vásárolj, ami sokáig szolgálja a noteszgép töltését és használatát. 
Ajánlat: Asus 20V 3.25A 65W gyári laptop töltő, sárga téglalap alakú csatlakozóval, 45N0256, Ha ragaszkodsz a gyári új alkatrészekhez, akkor válaszd ezt! Néhány további érdekes olvasni való téma mindenki számára: akku töltő típus, notebook akkumulátor vásárlás, szerviz szolgáltatás, Budapest bolt, tápegység vásárlás szakember segítségével, javítás gyorsan.

Nincsenek megjegyzések: