Milyen gyógynövényeket fogyasszunk, ha babavárás előtt állunk?


A gyermekvállalás nem minden család életében megy könnyen. Van, aki könnyebben esik teherbe, míg mások nehezebben. Vannak azonban olyan népi gyógymódok, amelyek segíthetnek.

Végezzünk belső tisztítást

A férfinek és a nőnek is ajánlott egy 6 hetes teakúra, amely során csalánlevél és diólevél teát fogyasztanak.

A bükki füvesember, Szabó Gyuri bácsi jól bevált receptjét ismerhetjük most meg:

  • első nap reggel a reggeli előtt 20perccel fogyasszunk csalánlevélből készült teát
  • második napon hason mód diólevélből készült teát

Mindkét tea fű elkészítési módja hasonló: 2,5dl-nyi forró vízzel öntsük le a füveket, majd letakarva hagyjuk 20 percig állni, majd szűrjük le.

Erősítsük a méhünket

Ahhoz, hogy könnyebben megtapadjon a megtermékenyített pete a méhfal megerősítésére van szükség.

Alkalmazzunk fagyöngytinktúrát!

Szintén Gyuri bácsi ajánlása a következő: 4 héten keresztül minden reggel és este 1-1 mokkáskanál fagyöngytinktúrát igyünk meg éhgyomorra, majd 20 perccel később reggelizzünk!

Mindezek mellett még egyéb babaváró teakészítmények is kaphatók, amelyek speciálisan, a nők igényeihez igazítva lettek kifejlesztve.

Tudta? A túlsúly sokszor állhat a meddőség hátterében?!

Sajnos szembe kell nézni azzal, hogy lehet azért nem jön össze a baba, mert túlsúlyosak vagyunk. Ezért érdemes előre gondolkozni, ha gyermeket szeretnénk és ledobni a súlyfeleslegünket.

Ennek gyors és hatékony módszere lehet, ha élünk a fogyasztószerek nyújtotta lehetőséggel. A lényegi hatásuk abban rejlik, hogy csökkentik az étvágyunkat. Így kevesebb kalóriát viszünk be a szervezetünkbe, aminek köszönhetően az elkezdi felhasználni a fölösleget, a zsírkészletünket.

Így pedig gyorsan beindul a fogyás és hamar látványos eredményeket lehet elérni. Közben pedig nem szenvedünk az állandó koplalástól. Közben pedig a szervezetünk is hozzászokik, hogy kevesebb táplálékkal is beérje így hosszútávon képesek leszünk arra, hogy kevesebbet együnk.

Olyan jó nevű termékek kaphatók, mint az Adipex P, Adipex Retard, Genesis Sibutramine. Más-más hatóanyaggal (fentermin, sibutramine) működnek, de egyaránt hatékonyak.

Mielőtt döntene, győződjön meg róla, hogy eredeti Adipex-p rendelés mellett kíván dönteni, nehogy hamisítás áldozata legyen! Egészségünk érdekében oda kell figyelnie, hogy a csalók által hirdetett termékeket elkerülhessük!

Boldog babavárást és hosszú, egészséges életet minden Kedves Olvasónknak!