2015. október 10., szombat

A „Drónozás” mint szórakozás


Apró helikopter
Küldi a drón a videó üzeneteket
Vegyünk olcsó drónt és szórakozzunk. Jobb, mint egy pókerjátszma? Újabban rendkívül népszerűek a kamerával felszerelt apró drónok.
Régebben egy tömeges sms küldésre, vagy Salgó polc-tervezésre alkalmas vps szerver teljesítményére és tetemes összegre volt szükség, ha ilyen kedvtelésnek akartunk élni, de manapság kis túlzással annyiba kerül egy kisebb drón, mint egy sms üzenet küldése.

Dolgozz drónnal

Az olcsóbbnak mondott apró járművekkel is készíthetünk jó minőségű képeket, melyeket felhasználhatnak sok szakma művelői. Egyes drónokat mobiltelefonnal, okostelefonnal is irányíthatunk, a készített felvételeket azonnal továbbküldhetjük akár csoportos sms küldés formájában, így a hírekhez „livetime” hozzájuthat bárki. A legkisebb drónok az ún. „pillangószív” kopterek nagy számban, akár Arvisura formációban is képesek repülni.
A legolcsóbb, de még használható drón kategóriába tartozik például a WL Toys V959 csatlakoztatható kamerás drón. A most kapható repülő eszközök között az egyik legjobb típus, amely akár 6-8 percig is képes videót közvetítve repülni. Ha ezt választja, nem fog a Salgópolcon porosodni.
Értékes szakmai olvasmányokat találunk a raktárok csavaros salgó polcain a Hubsan X4H107C beépített kamerás drónról. A gép teljesen összeszerelt formában érkezik, a megbízható csomagküldő technológiák segítségével. Ha a drónt ShockWatch matricával ellátott csomagolásban rendeljük, akkor azonnal sms üzenetet kapunk, ha a csomagolás rendszerében sérülés lépne fel.
Sok optimalizált, link épített weboldal foglalkozik az UDI U818A kamerás drónnal. A védőkerettel ellátott apró gép úgy tudja felmérni az esetleges raktártüzeket, hogy nem okoz sérülést a csavaros salgópolc rendszerekben. A raktár és lakástüzek védőberendezéseinek kiegészítéseként hasznosítható.

 A „Drónozás” jobb mint sok másdolog,  mint szórakozás és klassz. Az olcsón megvásárolható  profi kivitelű drónokat is profin tudjuk használni, akár benn akár kinn,  nem kell a csavaros salgó polcon porosodniuk vagy rozsdásodniuk. Sok szó esik mostanában a drón, dron, salgó polc, csoportos sms küldés, csavaros salgó polc, ShockWatch

Nincsenek megjegyzések: