Műanyag étkészlet vendéglátóipari egységek részére


Műanyag tányérok a kávézók és éttermek számára


műanyag evőeszközök, tányérok és tálcák
Elhiszed, hogy ezek műanyagból vannak?
Bármilyen vendéglátóegységben alkalmazhatóak az újrahasznosítható műanyag tányérok, melyek kiváló minőségű, orvosi műanyagból készültek. Az elegáns megjelenés, a fényes és fehér felület alkalmassá teszi bármilyen rendezvény kiszolgálására. Az egyszeri használat biztonságossá teszi, anyagának köszönhetően nem kell a töréstől tartani, bármely terített asztal stílusába könnyen belesimulhatnak.

Az alábbi műanyag edényeket vásárolhatják meg: lapos és mély tányérok, borospohár, pezsgős poharak, gyümölcsös tálca, evőeszközök.


Miért újrahasznosított műanyag?


Az újrahasznosítás nem szennyezi bolygónkat, környezetünket, mivel a gyártáshoz nem szükséges a fák kivágása, emellett a műanyaghulladék mennyiségét is csökkenti, ha használt, újrafeldolgozott műanyagot alkalmazunk az edények és evőeszközök öntéséhez vagy fröccsöntéséhez.

Az újrahasznosított műanyag hőálló, ezért alkalmas hideg és meleg ételek tálalásához vagy saláta tálcának. A 26 cm átmérőjű, megerősített műanyag tányérok tálaláshoz is kiválóan alkalmazhatóak. Az eldobható kialakítás ellenére nem hajlik, nem olvad és nincs szaga a gyártmánynak.

A higiénikus és steril, műanyag tálalószettek különféle helyszíneken alkalmazhatók:


  • üzemi és intézményi konyhákon
  • konferenciatermekben
  • éttermekben
  • kávézókban
  • katering szolgáltatók által.

Emellett bármilyen személyes használatra is alkalmasak: gyerekpartikhoz, esküvőkön, piknikek
alkalmával, játszótereken, kirándulásokon az erdőben, a hegyeken.

A műanyag edények legnagyobb előnye, hogy megkíméli használóját a mosogatástól, emellett nem kell félni törékenységüktől. Még nagyobb előnyük azonban az alacsony árban rejlik.

A műanyag konyhai eszközök előnyei:


  • prémium kivitel, a hagyományos tálalóeszközhöz közelítő megjelenés
  • az edények könnyűek, kényelmesen alkalmazhatók svédasztalos tálalásnál 
  • nem törnek, biztonságosak a gyermekek számára
  • bármilyen mennyiségben olcsón rendelkezésre áll, a vendégsereg függvényében
  • éttermi terasz helyiségekben nem jelentős a kár, ha elkallódnak

Műanyag étkészlet és tálca a vendéglátóipari egységek részére gyártva, alaposan fertőtlenítve. A műanyag elegáns étkészlet a kávézók és éttermek számára különösen a járványos időszakokban lehet nagyon hasznos és biztonságos, nemcsak a kiváló ár miatt vásárolják sokan. Sok olvasónk számára lehet izgalmas téma még: építő ipari műanyag tartály gyártása, polietilén kávés pohár, étterem fertőtlenítése, vendéglátóipar műanyag tálcái.

Nincsenek megjegyzések: